Relatietherapie Nijmegen

therapie-nijmegen-relatietherapie-wilbert

Relatietherapie Nijmegen

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in Nijmegen?

Een relatie krijgen kan al een ding zijn, een relatie hebben vraagt van beide partners regelmatig de nodige toewijding en bereidheid om te accepteren dat de ander een ander mens is dan jij, met een andere kijk op sommige dingen en een ander gedrag. Dat maakt de ander zo bijzonder toch? Maar dat kan hard werken zijn af en toe!

relatietherapie-psycholoog

Bemerk jij dat je het je niet meer lukt in je relatie te zijn zoals je had bedoeld, dan is relatietherapie iets voor jou – en je partner. Is er iets gebeurd waardoor het zover heeft kunnen komen? Zijn er hardnekkige patronen ontstaan tussen jou en je partner waar jullie maar niet vanaf komen? Of heeft jullie relatie onderhoud nodig?

De diepere oorzaken van je relatieproblemen staan centraal in de relatietherapie. Je krijgt tools om ze aan te pakken en er anders mee om te gaan. Dit kan leiden tot een andere verstandhouding met jezelf en met je partner. Mogelijk wat confronterend voor jullie af en toe, wel helpend en zinvol.

Ik hanteer geen vastomlijnd behandeltraject voor relatietherapie. De duur van het traject en het aantal consulten dat nodig is, zal blijken uit de wijze waarop het therapieproces verloopt en wat daarvoor nodig is. In overleg met jullie. De meeste stellen komen 3 tot 8 keer bij mij.

Jullie zijn welkom in mijn praktijk. Als je een afspraak wilt maken of eerst nog vragen hebt, neem gerust contact met me op!

Wilbert
Geregistreerd bij VIT, SCAG en RBCZ