Therapeut Nijmegen Wilbert

therapie-nijmegen-relatietherapie-wilbert

Wilbert

Na een 20 jaar durende carrière als docent in het VO besloot ik in 2009 me om te scholen en iets heel anders te gaan doen. Ik voltooide een studie Integratieve Psychotherapie in Amsterdam en ben daarna niet meer gestopt met het volgen van opleidingen (w.o. EMDR-therapeut, relatietherapeut, ACT-therapeut) en bijscholingen.

Mijn therapeutische gereedschapskist is goed gevuld met kennis en vaardigheden en niet in de laatste plaats met mijn levenswijsheid- en ervaring.

Cliënten beschrijven mijn sessies doorgaans als prettig, helpend en zinvol. Soms (mild) confronterend. Dat blijkt achteraf net het steuntje in de rug te zijn geweest dat ze nodig hadden om verder te komen. Ze geven vaak aan dat ze zich gehoord en gezien weten bij mij in de praktijk.

Voel je vrij om dat in persoon mee te maken en maak een afspraak!

Wilbert
Geregistreerd bij VIT, SCAG en RBCZ